Pyszny pomysł na ciepłe kanapki z awokado :-) Uwielbiam je pod każdą postacią! Ponieważ aktualnie testuję margarynę Optima Cardio Potas+ w ramach kampanii Streetcom, to ponownie postanowiłam sprawdzić ją w zastosowaniu na ciepło.
1 kromka chleba
Optima Cardio Potas+ do smarowania
1 mały ząbek czosnku lub czosnek granulowany
2 łyżki startej mozzarelli
1/2 awokado
1 plasterek boczku
Chleb smarujemy margaryną i posypujemy czosnkiem granulowanym lub
świeżym przeciśniętym przez praskę. Nakładamy żółty ser i chwile zapiekamy, aż
się rozpuści. Następnie układamy awokado pokrojone w plasterki, boczek i
posypujemy odrobiną mozzarelli. Zapiekamy na opcji grill do zarumienienia
boczku.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz