niedziela, 5 lipca 2015

Pasta jajeczna z wędzonym łososiem



Kolejna pasta jajeczna z dodatkami, która naprawdę smakuje super! Polecam serdecznie!


2 jajka
2 plasterki wędzonego łososia
1 czubata łyżka majonezu
4 gałązki pietruszki
sól
pieprz


Jajko gotujemy na twardo i rozgniatamy widelcem na „papkę”. Łososia kroimy na małe kawałki, a pietruszkę drobno siekamy i mieszamy z masą jajeczną. Następnie dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


3 komentarze:

  1. Połączenie jajek i łososia wędzonego jest przepyszne, moja ulubiona jajecznica :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jajecznicy jeszcze nie próbowałam, będę musiała zrobić! Czy dodajesz coś jeszcze poza łososiem?

      Usuń
  2. O mniam, pyszne to musiało być :)
    Zrobię, bo akurat mam nadmiar łososia w lodówce ;)

    OdpowiedzUsuń