Kolejna pasta jajeczna z dodatkami, która naprawdę smakuje super! Polecam serdecznie!
2 jajka
2 plasterki wędzonego łososia
1 czubata łyżka majonezu
4 gałązki
pietruszki
sól
pieprz
Jajko gotujemy na
twardo i rozgniatamy widelcem na „papkę”. Łososia kroimy na małe kawałki, a
pietruszkę drobno siekamy i mieszamy z masą jajeczną. Następnie dodajemy
majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Połączenie jajek i łososia wędzonego jest przepyszne, moja ulubiona jajecznica :)
OdpowiedzUsuńJajecznicy jeszcze nie próbowałam, będę musiała zrobić! Czy dodajesz coś jeszcze poza łososiem?
UsuńO mniam, pyszne to musiało być :)
OdpowiedzUsuńZrobię, bo akurat mam nadmiar łososia w lodówce ;)